sandra schoppers teksten en communicatie

Nedap healthcare levert automatiseringsoplossingen voor urenregistratie en planning die de administratieve last van zorgmedewerkers in de thuiszorg beperken tot een minimum. Restultaat: meer tijd voor zorg.

Opdracht: Mantelzorgers leveren een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse gezondheidszorg. De partners, kinderen, kleinkinderen, tantes, ooms, buren en vrienden van cliënten zijn van onschatbare waarde voor het welzijn van cliënten. Maar wat beweegt ‘de mantelzorger’? Hoe verloopt de samenwerking tussen mantelzorgers en zorgprofessionals? En welke ondersteuning hebben mantelzorgers nu echt nodig? Mantelzorger Reinold Tomberg vertelt waarom zorg aan huis niet zaligmakend is, WMO-wethouder Nicole Teeuwen vindt gezond verstand belangrijker dan innovatie en Geraldine Visser en Yvonne de Jong van Kenniscentrum Vilans vertellen waarom samenwerken met mantelzorgers minder kopzorgen op de personeelsafdeling oplevert.

Kijk hier voor het NHI magazine, 7e editie

Opdracht: Coördinatie en redactie van het NHI magazine van Nedap healthcare voor bestuurders en managers van zorginstellingen in Nederland.

Wat zijn de uitdagingen in de huishoudelijke verzorging 3 jaar na de invoering van de WMO? Afzwaaiende WMO-wethouder Hans-Martin Don pakte het onorthodox aan in de gemeente Eindhoven. En Sierdtje Oosterhof, bedrijfsleider Thuishulp Groningen, vertelt hoe zij slim 'huishouden' in de provincie Groningen. En in de nieuwe rubriek: 'Wie is ....?' vertelt telkens een andere medewerker van Nedap healthcare wat hij of zij nu eigenlijk allemaal voor u doet.

Kijk hier voor het NHI magazine, 6e editie

Opdracht: Case study mei 2009 Meander Thuiszorg Kerkrade. Welk effect heeft de implementatie van het iO concept®, Moves® en iOMe® op directie, medewerkers en klanten? In hoeverre leveren de automatiseringsoplossingen een bijdrage aan wijkgericht werken?

Kijk hier voor de case study van Meander Thuiszorg Kerkrade

Focusplaza is een inspiratie- en kennisplatform voor ondernemers in de food en doe-het-zelf retail.

Opdracht: redactie en algemene ondersteuning bij de ontwikkeling en realisatie van een éénmalig magazine ter gelegenheid van het 10-jarige jubileum van Focusplaza. In het magazine vertellen ondernemers wat hen inspireert en wat de trends en ontwikkelingen zijn in de food en doe-het-zelf retail.

Kijk hier voor het Focusplaza jubileummagazine

Gemeente Aalten en de VVV’s Dinxperlo, Bredevoort, Aalten en St. Bredevoort Boekenstad werken samen aan een gemeentebreed toeristisch beleid.

Opdracht: concept, redactie en beeldredactie van ‘Grenzeloos Genieten’, de eerste gemeentebrede toeristische brochure over de bezienswaardigheden en cultuurhistorie van de kernen Aalten, Bredevoort Boekenstad, Dinxperlo en de 7 buurtschappen De Heurne, Barlo, 't Klooster, IJzerlo, Lintelo, Haart en Dale.

Werkgroep Communicatie Het Gietelinck, Gemeente Oude IJsselstreek. Het voormalige DRU-terrein in Ulft wordt door de samenwerking van de gemeente Oude IJsselstreek, BOEi, Klaassen Vastgoedontwikkeling en Wonion herontwikkeld tot een gebied waar wonen, werken en recreëren samenkomen met behoud van cultuurhistorische elementen. De werkgroep Communicatie voor Het Gietelinck coördineert en verzorgt de interne en externe communicatie rond de herstructurering van het voormalige DRU-terrein.

Opdracht: redactionele ondersteuning van interne en externe PR en communicatie rond Het Gietelinck. Begeleiding bij realisatie en tekstueel onderhoud www.hetgietelinck.nl.

Website & onderhoud door 27NewMedia